Kulinarne doświadczenie z kołaczem śląskim

Stowarzyszenie Konsorcjum Producentów Kołocza Śląskiego promuje nie tylko sam wypiek oraz jego walory smakowe, ale również tradycję oraz historię wyrobu, który od lat wypiekany jest według tradycyjnych przepisów. Nie trzeba być rodowitym Ślązakiem, aby cieszyć się smakiem tego specjału - turyści chętnie próbują go, ciesząc się możliwością poznania części kultury. Kołacz śląski to doskonały wybór, który uwielbiają oraz doceniają zarówno młodsi, jak i starsi klienci, pozostając stałymi konsumentami wyrobów.

Ceniony producent wypieków

Kołacz śląski to wypiek, który na przestrzeni lat zdobył uznanie i serca wielu smakoszy na całym świecie. Jego niepowtarzalna struktura, delikatne połączenie kruchego ciasta oraz wykwintnego nadzienia, sprawia, że każdy kęs jest prawdziwym rarytasem dla podniebienia. Czy to z serem, jabłkami, makem czy kruszonką Kołacz Śląski zawsze dostarcza niezapomnianych doznań smakowych. Stowarzyszenie Konsorcjum Producentów Kołocza Śląskiego zrzesza jedynie doświadczonych piekarzy, którzy stosują wysokiej jakości produkty.

Konsorcjum Producentów Kołocza Śląskiego

Powstańców Śląskich 25/6 | 45-086 Opole | woj.: opolskie | NIP: 754-305-69-71 | REGON: 161431360 | telefon: +48 500367730 | kolocz.info | kontakt@kolocz.info

Oferta: Strona WWW

Sprawdź, jak do nas trafić:

gps 50.6612369, 17.6405471

Godziny pracy:

Poniedziałek08:00-15:00
Wtorek08:00-15:00
Środa08:00-15:00
Czwartek08:00-15:00
Piątek08:00-15:00
SobotaZamknięte
NiedzielaZamknięte